Jedan od naših primarnih ciljeva jeste bezbednost naših zaposlenih. Da bismo to postigli, važno je da sva vozila budu redovno servisirana i dostupna u najkraćem mogućem roku. Upravo iz tih razloga, u okviru kompanije, oformili smo i radionicu.

Naš tim daje savete o preventivnom održavanju vozila, intervalima održavanja, odgovarajućim delovima i pravovremenom obavljanju odgovarajućih radnji.  Stručni saveti, kvalitetno održavanje i uvek dostupni delovi pomažu nam da izbegnemo iznenadne, skupe i dugotrajne mehaničke popravke –  jer sigurnost je ono što nam treba.

Radionica koja posluje u okviru Adam šped-a klijentima nudi mogućnost uslužne ugradnje i servisa klima i vebasto uređaja za kamione. 

Pišite nam!

Pošaljite vaš zahtev za radionicu i javićemo Vam se u najkraćem roku.

Konsalting

Konsalting

U cilju uštede vremena i izbegavanja grešaka koje se mogu javiti usled nepoznavanja propisa, Adam šped vam nudi konsultantske usluge u oblasti spoljnotrgovinskog poslovanja.
Pročitajte više

Carinjenje

Carinsko zastupanje

Odeljenje za carinsko i špeditersko zastupanje posluje u svim poslovnim jedinicama Adam špeda: Subotica, Dobanovci, Sremska Mitrovica, Sombor, Senta i Šabac.
Pročitajte više

Radionica

Radionica

Naš tim pruža usluge i daje savete o preventivnom održavanju vozila, intervalima održavanja, odgovarajućim delovima i pravovremenom obavljanju odgovarajućih radnji.
Pročitajte više

Parking

Skladištenje robe

U poslovnim jedinicama u Subotici i Beogradu, pored magacina, posedujemo i, u potpunosti osvetljen, izbetoniran i ograđen parking za putnička vozila i kamione.
Pročitajte više

Skladištenje

Skladištenje

Našim klijentima nudimo usluge pouzdanog i visokokvalitetnog skladištenja robe, na tri lokacije. U okviru skladišnih kapaciteta, postoje carinske i necarinske zone.
Pročitajte više

Logistika

Sektor transporta

Sektor transporta i logistike vrši organizaciju prevoza pošiljki drumskim, avionskim i brodskim transportom 24 časa dnevno, 7 dana nedeljno, tokom cele godine.
Pročitajte više