Ključ uspeha i razvoja

Kompaniju čine ljudi. Oni su Adam Šped-ova najveća snaga. Mi verujemo jedni drugima, i jedni u druge.

Ako želite da budete deo organizacije koja se razvija i raste svakim danom, pošaljite nam Vaš CV i rastite sa nama! ADAM ŠPED ima stalno otvoren konkurs za sve one koji prepoznaju našu viziju i naše ciljeve. Pored Vašeg obrazovanja, najvažniji su nam Vaš duh i želja da stalno učite i napredujete u svim aspektima koji će Vas dovesti do pozicije profesionalca i stručnjaka. Ukoliko ste zainteresovani za rad u ADAM ŠPED-U, popunite upitnik za kandidate. Kontaktiraćemo Vas u najkraćem roku, tj. čim se pojavi pozicija koja je u skladu sa Vašim interesovanjima i kvalifikacijama.

Ukoliko želite da postanete deo našeg tima, a trenutno niste pronašli otvoreno radno mesto koje bi odgovaralo Vašim interesovanjima, pošaljite nam Vaš CV na konkurs@adamsped.co.rs.i imaćemo Vas u vidu za buduće otvorene pozicije.
„Ne morate biti bolji od drugih, budite samo najbolji što možete“
- Duško Radović

Adam Šped system d.o.o, lider u oblasti logistike, transporta i carinskog zastupanja, raspisuje konkurs za poziciju: VOZAČ u domaćem i međunarodnom drumskom saobraćaju.

Ukoliko postaneš deo našeg uspešnog tima, tvoje glavno zaduženje će biti transport robe u domaćem i međunarodnogm drumskom saobraćaju

Za dobar početak rada u našoj kompaniji biće ti potrebno:

  • vozačka dozvola B, C ili E kategorije
  • poznavanje transportne dokumentacije i procedura (zakonski okviri)
  • posedovanje licence za obavljanje poslova profesionalnog vozača (sertifikat o profesionalnoj kompetentnosti – Certificate of Professional Competence – CPC)

Nudimo ti odličnu priliku za rad u uspešnoj kompaniji, dinamičan tim i prijateljsku atmosferu u kojoj ćeš dobiti podršku od početka, službeni telefon, podsticajna primanja.

Ukoliko ti se sviđa sve navedeno i ispunjavaš potrebne uslove, pošalji nam svoju biografiju na mejl adresu konkurs@adamsped.co.rs